Автор песен

1 End Of The Line текст
2 Driving Down The Darkness текст
3 Grinf**ked текст
4 Hold Back The Day текст
5 Sin & Sacrifice текст
6 Ripped Apart текст
7 Pale Horse Apocalypse текст
8 Just Run текст
9 Impending Disaster текст
10 Bear Witness Unto текст
11 Before The Hangman's Noose текст
12 The Fury Of Our Maker's Hand текст